FilmTime X

Har sett två nya filmer som jag rekommenderar, båda spännande thrillers som är mycket sevärda; den ena bygger på en brittisk tv-serie, med skådisar som Russel Crowe och Ben Affleck, den andra på bankrånaren John Dillingers liv och leverne med Johnny Depp i huvudrollen. Ta på dig myskläderna och kryp upp i soffan eller fåtöljen, slappa och må gott till bra filmer! Och varför inte göra i ordning lite goda grönsaksstavar och en god dip?

State of Play

"Kongressmedlemmen Stephen Collins är den blivande stjärnan i sitt parti – tills hans forskningsassistent och älskarinna mördas och gamla hemligheter kommer i dagen. Den undersökande journalisten Cal McCaffrey hamnar i ett dilemma, att dels vara en gammal vän till Collins och dels ha en hänsynslös redaktör – Cameron – som ger honom i uppdrag att rapportera om fallet."





Public Enemies

"Filmen handlar om John Dillinger – en av USA:s mest fascinerande och ökände brottslingar. Johnny Depp spelar huvudrollen som den karismatiske och svårfångade bankrånaren som FBI utnämnde till ”samhällets fiende nummer ett”. Med den obeveklige FBI-agenten Melvin Purvis (Christian Bale) i hälarna, hamnar Dillinger i en allt mer intensiv katt och råtta-lek som kulminerar i en explosiv och legendarisk uppgörelse."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0