Fotbollssäsongen är igång

Igår kväll började seriespelet för dotterns fotbollslag, men det var med  "sorg i blicken" för Hanna kunde inte delta och hon det lilla flickebarnet som sett fram emot ännu en ny säsong. Efter en liten vurpa på grus skadade hon sin vadmuskel så illa att hon måste gå på kryckor i tre veckor framöver (stackarn). Och kunde inte vara med mot Luckstatjejerna.

Vi tillbringade denna regnsoliga kväll i ett vackert Sörfors, hela Matforsbygden påminner lite om vårt älskade Jämtland. Matchen slutade 1-1 och det får detta skadetyngda gäng vara nöjda med. Efter matchen bar det av direkt till match som spelades av seriemotståndare - snacka om fotbollstokig familj. Det är så roligt att serien "dragit igång" lika spännande som när Timrå IK spelar sina elitseriematcher.

Väl hemma i värmen var det dags att se semifinal i Eurovision Song Contest. Sverige kvalificerade sig som alla säkert vet med sångfågeln Malena. Vilket leder tankarna till min absoluta favorit bland ståuppare - nämligen Gardell. Kolla in hans schlagerskola från 2003, bara för bra, vem minns inte Former Republic of Makedonija.RSS 2.0