Östersunds fästning - Aarhus regnväder

Ja, jag säger då det - Östersund måste vara den säkraste platsen att vara på just nu. Staden är ju inte stor - men idag var det (och detta är ingen överdrift) 4 piketbussar, flertalet polisbilar, helikoptrar samt patrullerande polis i centrum som inte kan vara större än i någon annan småstad i Norrland!!  Enligt Länstidningen är det låg risk för attentat p g a EU-toppmötet, undrar hur mycket poliser det skulle vara här om det var HÖG risk?? Hoppas Evert gör något av detta spektakel inför Yran......

Hannas lag har haft otur inför slutet på Cupen! Danmark har drabbats av oväder på samma sätt som övriga Europa, så allt spel - förutom finaler - är inställda p g a regnoväder! Enligt rapport från plats regnar det och åskar som bara den!! Tråkigt men så kan det bli ibland - tjejerna har nog haft kul ändå!!

För min egen del börjar kropp och sinne att vänja sig vid FRISK LUFT man bara stormtrivs - men inte hunden - som inte vet vart han skall ta vägen....vill ut hela tiden...och andas luften från fjällena.....!!

Nog om detta - Sov så gott kära vänner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0