Vänner och umgänge

Igår kväll hade vi goda vänner på besök. Vi åt en riktigt god middag med mumsig efterrätt. Det blev lite kortspel, roliga diskussioner, skratt och allt som hör till. 

Ikväll var vi bortbjudna till ett annat par, även ikväll avnjöts god middag och efterrätt. Därefter tittade vi på film från två utlandsresor som de gjort; Barcelona och London. En härlig kväll med suverän samvaro, underbara samtal och med ett fast beslut att vi snart skall träffas igen.

Det har varit en mycket trevlig helg i goda vänners sällskap. Jag skulle kunna ha främmande jämt, det är så roligt att planera vad man skall äta, samtala och bara rå om varandra. Att umgås hemma ger så mycket mer än om man träffas för att sedan gå på krogen, man har faktiskt trevligast på förfesten!

Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag.


Kommentarer
Postat av: [sofias foto]

Jättefin blogg! :)

Snälla hjälp mig vinna ett filter till min kamera så att jag kan fortsätta utveckla mina fototalanger. Jag är finalist hos Stina och det enda du behöver göra är att gå in på länken härunder och rösta på nummer 5 :D



http://stinamanda.blogg.se/2009/october/finalisterna.html



Tack på förhand :)

Kram, Sofia

2009-10-18 @ 01:43:03
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
Postat av: monia ♥

sv: ja det är många som mår dåligt nuförtiden, och psykvården är inte att lita på, man får ingen hjälp, det ska nästan vara försent innan nån reagerar :s

2009-10-18 @ 14:55:14
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Tessan

Fin blogg =)

2009-10-18 @ 18:18:21
URL: http://teslin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0