FilmTime III

Dessa tre filmer kan jag varmt rekommendera, riktigt spännande thrillers. Duka fram lite snacks, ta på dig myskläderna och kryp upp i soffan eller fåtöljen och njut av bra film.


The List

"Är du ledig i kväll? Det är en enkel fråga, men svaret ändrar Jonathan McQuarrys liv för alltid. Genom mötet med karismatiska Wyatt Bose och den dekadenta sexklubben The List hamnar Jonathan mitt i en komplicerad mordgåta och ett spel om många miljoner dollar". Hugh Jackman, Evan McGregor och Michelle Williams är skådespelarna i denna täta thriller.
(The List är den svenska titeln, Deception är originaltitel)





Righteous Kill


"New York skakas av en seriemördares framfart - en galning som till synes slumpmässigt väljer sina offer och efterlämnar märkliga poem på varje brottsplats. Stans mest erfarna brottsutredare (Al Pacino och Robert DeNiro) sätts på fallet. Snart börjar de misstänka att gärningsmannen kan vara en ur deras egen yrkeskår. Men New York har tusentals poliser och mördaren planerar redan sitt nästa drag".





Lakeview Terrace


"Ett ungt par (Patrick Wilson och Kerry Washington) har just flyttat in i sitt drömboende i Kalifornien, där de blir trakasserade av en granne som ogillar deras blandäktenskap. En sträng, ensamstående far och Los Angeles-polis (Samuel L. Jackson) har utsett sig själv till kvarterets vakthund. Hans nattvandringar och vakande blick ger trygghet för vissa, men han blir mer och mer besvärande för det nygifta paret. Hans ständiga intrång i deras liv blir till slut för mycket och paret bestämmer sig för att slå tillbaka".



Kommentarer
Postat av: Metalnallen

3 riktigt bra filmer!

2009-09-20 @ 10:29:21
URL: http://metalnallen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan fin blogg ! :)

jag är en brud på 15 bast som skriver om min vardag, outfits o ibland skönhetstips , o lite skvaller .

Följa varandra med bloglovin ? / puss eemmy

2009-09-20 @ 10:36:40
URL: http://baraeemmys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0