Den senaste veckan

Dags att uppdatera bloggen - och delge er lite små händelser från den senaste veckan, som också tillbringats i Östersund, och som varit händelsrik må jag säga. Vände hemåt för att hämta familjen söndagen den 26/8 - väl hemma fick man en "större chock". Hela källarvåningen hade fyllts med regn- och avloppsvatten - så kul.......Fick alltså börja med att kontakta försäkringsbolag, vattenbolag o s v - för att kunna sanera det  värsta och sortera upp en del saker. Sen var resten försäkringsbolagets bekymmer.  Hämtade familjen kl 22.00 vid stationen, och sedan packade vi och for tillbaka till Östersund. Det var dock för väl att man kunde komma bort, eftersom man visste att det skulle "husera" en del arbetare i källarvåningen, resten av veckan - och förresten några veckor framåt!!

I Östersund har ju som ni alla säkert vet, Yran veckan förflutit. Hela staden fylls av allehanda gatuförsäljare, turister, Yran besökare och stämningen är på topp. Svårt att beskriva med ord - får ni möjlighet - åk dit och upplev den Jämtländska Yrsliga atmosfären!!

Några kvällar hann vi dock med lite fiske, vilket som alltid är skönt ut vid bryggan i Storsjön. Vi hann med både aborre, lake och lite bottennapp - men så ska det vara!

Lördagen avslutades sedvanligt med en härlig yra i goda vänners sällskap, presidenttal och Lady Gaga. Vi och 26 000 personer till på Stora Torget - går inte med ord att beskriva.

Besök

www.yrantv.se - och välj länken Presidenttalet 2009 - och känn pulsen!

Sov så gott kära vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0