FilmTime IX

Har sett tre nya filmer som jag rekommenderar, tre filmer vitt skilda från varandra men sevärda; ett drama baserad på en sann historia och två psykologiska thrillers.  Gör i ordning lite goda grönsaksstavar, en god dip, ta på dig myskläderna och kryp upp i soffan eller fåtöljen. Slappa och må gott till bra filmer!

American Crime

"Året är 1965. Systrarna Sylvia och Paula lämnas att tas hand om av den fattiga och ensamstående mamman Gertrude, som ensam uppfostrar sina sju barn. När Gertrudes labila psyke prövas alltmer tar hon ut all aggression på Sylvia. Enklare reprimander utvecklas snart till ren tortyr som hela familjen tvingas ta del av. Och när Sylvia försöker fly eskalerar situationen till en mardröm utan slut."
 The Flock

"Agent Babbage har två veckor kvar som observerare av sexförbrytare och under denna tid ska han träna upp nykomlingen Allison Laurie. Babbage har svårt att skilja på sitt jobb och sina känslor och ett nytt fall med en försvunnen ung flicka får känslorna att svalla. Kommer paret att hinna lösa mysteriet i tid?"

The Unsaid

"Känslomässigt förkrossad av sin sons självmord beslutar sig psykologen Michael Hunter för att ge upp sin framgångsrika karriär. Men socialarbetaren Barbara Lonigan anlitar Hunter för ett mycket speciellt fall. Hon är djupt oroad för Tommy, en 17-åring som flera år tidigare blev vittne till när hans mor blev brutalt mördad av hans far. När han nu bara är veckor från att skrivas ut från den statliga anstalt han tillbringat tonårstiden på är Barbara orolig för att han inte är redo att möta världen utanför. Med förhoppning om att få ett avslut på sin egen sorg åtar sig Hunter Tommy som patient. Under deras samtal upptäcker Hunter vissa spår hos Tommy. Spår som påminner honom om hans egen son. Linjen mellan de bådas förflutna blir allt suddigare och Hunter inser snart att Tommy kanske döljer mörka och mycket våldsamma hemligheter."Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0