FilmTime VIII

Har sett två nya filmer som jag rekommenderar, två filmer vitt skilda från varandra men så bra. Russel Crowe och Ben Affleck i sitt esse i den ena, Tommy Lee Jones och Barry Pepper i den andra. Kryp upp i filmsoffan och njut av bra film.

State of Play


"Kongressmedlemmen Stephen Collins är den blivande stjärnan i sitt parti – tills hans forskningsassistent och älskarinna mördas och gamla hemligheter kommer i dagen. Den undersökande journalisten Cal McCaffrey hamnar i ett dilemma, att dels vara en gammal vän till Collins och dels ha en hänsynslös redaktör – Cameron – som ger honom i uppdrag att rapportera om fallet."The three burials

"I Texas, nära gränsen till Mexico, råkar den nyanlända och arrogante gränspolisen Mike Norton (Barry Pepper) av misstag mörda den illegala arbetaren Melquiades Estrada och begraver honom i öknen. Men under den stekheta ökensolen kan begravda hemligheter komma upp till ytan då man minst anar det. Kroppen hittas och Melquiades bästa vän och kollega Pete Perkins (Tommy Lee Jones) tar på sig uppdraget att frakta hem och begrava sin vän i hans hemstad i Mexico."


Kommentarer
Postat av: cecce

Tack för tipset! Har inte sett någon av dem!

Kram

2009-11-03 @ 21:59:26
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: oolivia

checka och premenuera så gör jag samma för dig www.oolisse.blogg.se :):)

2009-11-04 @ 16:49:02
URL: http://oolisse.blogg.se/
Postat av: SheerFaith

Värt att veta är att The Three Burials of Melquiades Estrada

är regisserad av Tommy Lee Jone själv och att den visades i tävlan i Cannes 2005. Den vann dock inte guldpalmen (det finaste priset i Cannes) men Tommy Lee Jones fick pris som bästa skådespelare och Guillermo Arriaga fick pris för manuset.

2009-11-04 @ 17:04:04
URL: http://metalfilm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0