Ta vara på livet!

Tänk vad mycket tid vi slösar på onödigt tjafs och ovänskaper med vänner, familj och arbetskamrater. Istället för att inse att meningen med livet är att leva varje dag så bra som möjligt. Varför inte förstå vikten av att skratta och må gott, då livet helt plötsligt kan vara kortare än man tror?

Varför förstår inte människan att uppskatta och ta vara på det den har?

Fick besked häromdagen att en person var dödligt sjuk i cancer. Fulla kroppen med metastaser i lungor och mage, trots en operation för ett år sedan, där det sas att 90 % överlever. Att tillhöra de 10 % som inte överlever, hur kan det kännas?

När du föds får du en "påse med dagar", och det är viktigt att förstå vikten av att vara rädd om dessa dagar, att man inte skall slösa bort dem på människor som tar ens energi. Utan att istället vårda och vara rädd om de / det som är viktigast för en själv i livet.

Vänskap och familj är det viktigaste som finns, så var rädd om dina vänner och din familj. Vänner kommer och går, precis som bra och dåliga perioder i livet. Hos familjen hämtar du kraft och energi. I familjen kan du vara dig själv, och dela både glädje och sorg förbehållslöst.

Håll din familj och dina vänner hårt och visa hur mycket de betyder, för de kan försvinna fortare än du anar. Älska de bra stunderna i ditt liv och värna om dem!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja det är precis så där man önskar det ska vara,

inget onödigt tjafs när man behöver energi till

annat för att göra det bästa man kan i en svår

situation...Kram

2009-11-14 @ 11:15:35
Postat av: Sara Pettersson

Hej, jag vill bara säga att jag verkligen blev berörd av ditt inlägg. Du har helt rätt i att vi inte ska slösa vår energi och istället göra det bästa av varjedag som kommer. Tänkvärt inlägg.

2009-11-16 @ 16:29:20
URL: http://sarajpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0