FilmTime V

Det finns filmer som berör, filmer som man kan se hur många gånger som helst. För mig är det följande tre filmer - se dem!!

Köp lite snacks, ta på dig myskläderna och kryp upp i soffan eller fåtöljen och njut av bra film, (och ta fram näsduken)

I am Sam


"I denna fängslande berättelse möter vi den utvecklingsstörde Sam Dawson (Sean Penn), far till Lucy (Dakota Fanning) som han uppfostrar på egen hand med hjälp av sina minst sagt udda vänner. När Lucy fyller sju år och är på väg att växa ifrån sin far i fråga om kunskap och intellektuell kapacitet hotas deras täta förhållande då en socialarbetare träder in i bilden och vill placera Lucy i fosterhem. I hopp om att återförenas med sin älskade dotter anlitar Sam advokaten Rita Harrison (Michelle Pfeiffer), en självupptagen och skoningslös karriärkvinna, och tillsammans försöker de bevisa att allt man behöver är kärlek"






Den gröna milen

"Paul Edgecomb var på 30-talet vaktchef vid en avdelning för dödsdömda på delstatsfängelset i Cold Mountain. En dag anländer en ny fånge till avdelningen. En jättelik svart man vid namn John Coffey, anklagad och dömd för att brutalt ha mördat två vita småflickor. Paul tar särskilt intresse för denna fånge, som inte visar några som helst tendenser till ett våldsamt beteende. Då händer något mycket underligt en dag. Någonting som liknar ett mirakel."





Million Dollar Baby

"Frankie Dunn (Clint Eastwood) har tillbringat en livstid med att coacha framstående boxare. Det viktigaste han lärt dem är en livsregel som styr hans liv både i och utanför ringen: se alltid till att skydda dig själv. Sedan hans dotter tog avstånd från honom låter han inte någon komma honom in på livet. Hans ende vän är den före detta boxaren Scrap (Morgan Freeman) som sköter om Frankies boxningslokal. Men allting förändras den dag då Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) kliver in på hans klubb. Maggie drömmer om att bli proffsboxare, men saknar någon som tror på henne. För en tränare som aldrig vågat chansa visar hon sig bli hans största utmaning någonsin."




Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej

Tittar bara in. =)

Om du besöker min blogg lämna gärna ett spår efter dig.=)

Ha en bra kväll.

2009-10-04 @ 23:37:09
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: Fanny

Tre fantastiskt bra filmer. Bra smak, du. :)

2009-10-05 @ 00:19:53
URL: http://delilahpurple.blogg.se/
Postat av: nathalieh

sjukt fin blogg.

kolla gärna in min & släng en kommentar.

kram :)

2009-10-05 @ 21:01:27
URL: http://sofianathalieh.blogg.se/
Postat av: mukta

du har en riktigt fin blogg! <3

2009-10-05 @ 21:50:44
URL: http://muktas.blogg.se/
Postat av: Louise

I am sam är så sorglig o bra film! :')

2009-10-11 @ 19:31:06
URL: http://louiseeleonoras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0