Uddamålsförlust - Igen!

Hur svårt kan det vara att förvalta en ledning med 2-0?

Oavsett om det gäller fotboll eller hockey så är 2-0 ingen ledning alls, det kan vända fort och får motståndarna ett reduceringsmål så vädras "morgonluft" så är det bara!

Matchen ikväll mellan Timrå och Modo var som vanligt en het tillställning. Timrå tog snabbt ledningen och gick upp till 2-0. När det återstår 36 sekunder av första perioden reducerar Modo.......................

När slutet av tredje perioden nåtts ledde Modo med 2-4, och publiken började vända hemåt. Men Timrås kämpar lade in växeln 17 minuter in i perioden (det var i grevens tid) och lyckades reducera till 3-4, när 8 sekunder återstår trycker Styf in pucken, 4-4 och förlängning. Modo drog dock det längsta strået och vann med 4-5.

8 sekunder blir kanske Timrås omen under denna säsong!

Det var en spännande, het och tät match som alltid när Timrå och Modo möts, då är det derby och stämningen är som vanligt på topp!