Sommarminnen

Nu är hösten här igen med alla sina vackra färger, det riktigt gnistrar om alla dessa rostbruna toner. Tankarna går tillbaka till sommaren som varit, en sommar med blandat väder och allehanda utflykter.

Om jag skulle välja, vad är då mitt bästa sommarminne 2009?


Svårt val ..... men ..... det får nog bli Bruce Springsteens konsert på Stockholms stadion, fredagen den 5 juni. Den går visserligen inte att jämföra med den magiska konserten på Ullevi sommaren 2008, men dock en "höjdpunkt".

Karln är 60, har en kropp som en vältränad 40-åring, håller igång på scenen som han är 30, och ger konserter världen över, utan att ha en färdig låtlista. The Boss blandar och ger och låter publiken vara delaktig i vad som ska spelas, men så har han ju ett digert låtarkiv.

Världsturnen startade 090323 i New Jersey, Asbury Park, och landade så småningom 090802 i Santiago, Spanien. Därefter tar detta legendariska band speluppehåll fram till 090819, då resten av USA skall avverkas. Turnen avslutas 091122 i Buffalo, "snacka" om världsturne!!

THE BOSS IS THE BOSS


Efter att ha sett Bruce & The E-street band uppträda ett flertal gånger i Sverige, skulle det ulitmata vara att få se dem uppträda på en stor arena utomlands, varför inte London eller New York. Men kommer detta legendariska band att åka på ännu en världsturne? Vi får se!!

Lyssna och njut, här kommer nog den bästa låten från senaste skivan "Working on a dream":





Kramix

Kommentarer
Postat av: Anonym

För bra!:)

2009-09-12 @ 09:26:27
URL: http://joachiimz.blogg.se/
Postat av: Sanne - bloggdesigner

Hej,

jag lottar just nu ut en gratis bloggdesign till en ensam vinnare (man är alltså helt ensam om just denna design).

Vill du vara med? Kika bara in hos mig för mer info och för att lämna din anmälan!

Lycka till!

MvH Sanne

2009-09-12 @ 15:09:45
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0